Familiedag brengt kennis en herkenning
Een nieuwe omgeving, maar een oud en vertrouwd gevoel. De familiedag van de stichting Voedselallergie op 5 oktober werd een dag vol mooie ontmoetingen, kennisoverdracht en natuurlijk een lekker en veilig buffet.
Lees meer>
|
|
1 op 5 Nederlanders zegt last te hebben van allergie
Al tientallen jaren stijgt het aantal Nederlanders dat zegt last te hebben van een allergie, zoals voedselallergie of hooikoorts. Klopt dat, en hoe komt het?
Lees meer>
|
|
'Melkladder'-therapie succesvol bij koemelkallergie
Van een koekje naar een glas melk: volgens onderzoekers is de 'melkladder' bij jonge kinderen een manier om sneller over hun allergie heen te groeien.
Lees meer>
|
|
Sterk bewerkte voedingsmiddelen
Kinderen die veel zoete drankjes, sterk bewerkte voedingsmiddelen en fructose binnenkrijgen, lijken een groter risico te hebben op allergische aandoeningen zoals astma, eczeem en voedselallergie.
Lees meer>
|
|
Speculaas-boterkoek
Met het oog op Sinterklaas bedacht ik een variant op boterkoek: lekker met speculaaskruiden!. Hij doet wat denken aan gevulde speculaas en hapt echt heerlijk weg.
Bekijk het recept>
|
|
|
|
Word lid
Leven met voedselallergie
Met Stichting Voedselallergie sta je er niet alleen voor. Word lid en ontvang vele voordelen, zoals toegang tot de Familiedag, 4x per jaar het blad Allergie & Voeding, kortingen op diverse uitgaven en producten, gratis kennis en ondersteuning en toegang tot het ledengedeelte van de website. Uw geld wordt volledig ingezet om leven met voedselallergie te verbeteren. Bijvoorbeeld voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek, wetgeving over ingrediënten en de ontwikkeling van nieuwe inzichten en mogelijkheden. |
|
|
|
|
|
Word lid |
|
|
|