home office 336581 640Sinds kort heeft de Stichting Voedselallergie er een nieuwe blogger bij: Sophia Kuijpers. Abonneer je op haar blog om haar belevenissen met voedselallergie te volgen!

Sophia Kuijpers is 26 en heeft al heel haar leven verschillende voedselallergieën, nu nog voor ei, noten, pinda en vis. Ze is een fanatiek sporter en deelt in haar blog hoe ze sporten en gezond eten met voedselallergie combineert. Sophia is ook heel actief op Instagram.

Lees Sophia's eerste blog: 'Vijf keer per week sporten met een allergie, kan dat?'

Je kunt je op alle blogs van de Stichting Voedselallergie abonneren door naar onze blogpagina te gaan en op 'Abonneer op deze categorie' te klikken. Handig, want zo mis je nooit meer een update!