home office 336581 640Sinds kort heeft de Stichting Voedselallergie er twee nieuwe bloggers bij: Anne Delno en Sophia Kuijpers. Abonneer je op hun blogs om hun belevenissen met voedselallergie te volgen!

Anne Delno is 29 en woont in Den Haag. Sinds haar tiende is ze 'officieel' allergisch voor onder andere noten, kokos en sesam. Ze houdt van koken en nog meer van uit eten gaan. In haar blogs wil ze op een nuchtere manier delen hoe ze toch van het leven kan genieten ondanks eetbeperkingen.

Lees hier Annes eerste blog: 'Zonder toetje, maar met een ambulance' >

Sophia Kuijpers is 26 en heeft al heel haar leven verschillende voedselallergieën, nu nog voor ei, noten, pinda en vis. Ze is een fanatiek sporter en deelt in haar blog hoe ze sporten en gezond eten met voedselallergie combineert. Sophia is ook heel actief op Instagram.

Lees Sophia's eerste blog: 'Vijf keer per week sporten met een allergie, kan dat?'

Je kunt je op alle blogs van de Stichting Voedselallergie abonneren door naar onze blogpagina te gaan en op 'Abonneer op deze categorie' te klikken. Handig, want zo mis je nooit meer een update!