eiEen Amerikaas farmaceutisch bedrijf heeft een aanvraag ingediend om een nieuwe immuuntherapie tegen ei-allergie verder op patiënten te mogen testen.

mri 2813909 640Voedselallergieën worden geassocieerd met een hogere activiteit van de ziekte MS, volgens onderzoek gepubliceerd in het Journal of Neurology Neurosurgery & Psychiatry.

achilleshielDe Stichting Voedselallergie mag drie exemplaren van het nieuwe boek 'De achilleshiel van allergie: Wat is voedselallergie, waar komt het van en is het te verslaan' verloten onder haar leden.

familiedag rhenen 2018 7 vierkantTerugblikken op de Familiedag in Ouwehands Dierenpark? Bekijk de foto's!

eiOver de hele wereld worden kinderen steeds vaker overgevoelig voor voedsel. Die stijging is vooral duidelijk in westerse landen. Maar waarom?

muffinSterk verhitte 'gebakken' melk kan jonge kinderen helpen om niet langer allergisch te reageren op gewone melk, volgens een onderzoeksteam uit Iran.