hagelslagBen je een etiket tegengekomen met allergie-informatie die niet klopt? Of heb je in een restaurant gegeten waar niemand je allergie-informatie wilde verstrekken? Lees dan hieronder wat je kunt doen.

Familiedag2017Na een geslaagde familiedag zijn we benieuwd naar de foto's! Jullie foto's, welteverstaan. Deel jij je mooiste foto met ons?

etiketmallEuropese voedsel- en drankenfabrikanten willen dat de Europese Commissie bepaalt hoe 'sporen van' allergenen op de verpakking van levensmiddelen moeten komen te staan. Nu zijn er veel verschillende manieren, wat verwarring zaait bij de consument.

Voedsel 122f0e25 490x330Wat eten we dit jaar op de Familiedag? En, nog belangrijker, wat zit er in het eten? Hier vindt u de volledige lijst met ingrediënten van ons buffet.

woman 698987 1920Vaak wordt bij voedselallergie vooral gedacht aan kinderen. Maar ook op latere leeftijd kun je voedselallergie krijgen. Volgens Amerikaanse onderzoekers gebeurt dit steeds vaker.

Peanut butter jelly sandwichVoor veel ouders van kinderen met een pinda-allergie is het een opluchting als de school of het klaslokaal pindavrij wordt gemaakt. Maar heeft zo'n pindavrij beleid wel zin?