Monster EspressoMonster Energy Limited (Monster Energy) en Coca-Cola European Partners Nederland (CCEP) informeren hun consumenten dat zij uit voorzorg Monster Espresso Vanilla in 250ml blikverpakking met Franstalige etikettering en houdbaarheidsdatum 04/2023 (zie onderzijde blik) terughalen*.

*Deze blikken zijn voorzien van barcode nummer 5060639122264
Een beperkt aantal van deze blikken is foutief geleverd bij Jumbo en Hoogvliet.

De blikken die worden teruggehaald zijn voorzien van een Franstalige in plaats van een Nederlandstalige etikettering. Dit product bevat het allergeen melk. Omdat dit alleen in de Franse taal vermeld staat en niet in het Nederlands, worden consumenten die Frans onvoldoende beheersen en onbekend zijn met Monster Espresso Vanilla (een drank op basis van koffie en zuivel) niet geattendeerd op het mogelijke risico via het etiket. Consumenten met een melkallergie wordt aangeraden om het product niet te consumeren.

Consumenten die deze blikken gekocht en niet geconsumeerd hebben, kunnen vervangend product aanvragen door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze veiligheidswaarschuwing geldt niet voor andere Monster Espresso varianten of andere houdbaarheidsdata.

Monster Energy en CCEP bieden oprechte excuses voor enig ongemak aan.