Uit voorzorg wordt Hoogvliet boterhamworst met THT 16-01-2021 uit onze schappen gehaald. Door een verpakkingsfout is in de declaratie op dit product het allergeen lactose (melk) niet vermeld.

Tijdens de productie is op de verpakking van dit product per ongeluk een sticker van Gekookte Gelderse worst geplakt. Hierdoor staat het allergeen lactose (melk) niet vermeld op de verpakking, terwijl deze wel in de producten aanwezig is. Dit levert bij consumptie een voedselveiligheidsgevaar op voor mensen met een melkallergie. Hierdoor voldoet het product niet aan de voedselveiligheid vereisten en wordt het product door ons van de markt gehaald.

Betreft: Hoogvliet boterhamworst
Op de sticker staat 'Gekookte Gelderse'
THT: 16-01-2021

Actie voor consumenten met een melkallergie
Wij adviseren consumenten met een melkallergie die in het bezit zijn van een verpakking Hoogvliet boterhamworst met sticker Gekookte Gelderse, dringend deze worst niet te consumeren. Je kunt het terugbrengen naar de winkel waar je het hebt gekocht en ontvangt dan je geld terug.

Heb je vragen naar aanleiding van deze terugroepactie? Neem dan contact op met Hoogvliet klantenservice, (088) 457 1010.