Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €100,00.

Plus KoninginnensoepPLUS supermarkt haalt PLUS Verspakket Koninginnesoep terug. Het bouillonblokje in onderstaand product bevat selderij, terwijl dit niet op het etiket vermeld staat.

AH ahverspakketshakshukaAlbert Heijn heeft besloten het AH Verspakket shakshuka met ten minste houdbaarheidsdatum 17/9/2021 uit de winkels terug te halen. In een deel van de verspakketten is per ongeluk selderij terechtgekomen en dit ingrediënt staat niet vermeld op de verpakking.

Uit voorzorg haalt Hoogvliet de Kips gesneden leverworst met houdbaarheidsdatum 07-09-2021 uit de schappen. In de verpakking zit een ander product, dat de allergenen melk en mosterd bevat.

HalloumiALDI roept het product Halloumi terug. De Halloumi met de houdbaarheidsdatum 30/06/2022 bevat een Duitstalige in plaats van een Nederlandstalige etikettering. Dit product bevat het allergeen melk (koeien-, geiten- en schapenmelk).

Monster EspressoMonster Energy Limited (Monster Energy) en Coca-Cola European Partners Nederland (CCEP) informeren hun consumenten dat zij uit voorzorg Monster Espresso Vanilla in 250ml blikverpakking met Franstalige etikettering en houdbaarheidsdatum 04/2023 (zie onderzijde blik) terughalen*.

Plus Oven StoofvleeskorokettenPLUS roept de PLUS Oven stoofvlees korketten 280 gram terug. Door een productiefout kunnen mogelijk garnalen kroketten zijn verpakt. Garnalenkrokketten bevatten het allergeen schaaldieren, dat niet op de verpakking gedeclareerd staat.