Bent u een bedrijf dat een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden vragen wij een vergoeding van €110,00.

ODIN naturverbund BIO roomaté normandisch1906 – Makers van Charcuterie B.V. voert een recall uit voor het product Naturverbund BIO roompaté ‘Normandisch’, het product is enkel verkrijgbaar via de (online) winkels van ODIN. Het is gebleken dat dit product is voorzien van een foutieve ingrediëntendeclaratie op de etikettering waarbij het ingrediënt ‘WALNOOT’ niet staat benoemd. Dit betreffende ingrediënt staat wel als zodanig vermeld onder de noemer ‘allergenen’ en in de tekstuele uitingen op de verpakking.

Mensen met een allergie voor noten wordt dringend geadviseerd dit artikel NIET te consumeren en te vernietigen. Het gaat enkel om producten met een specifieke T.H.T. datum van 08-05-2024 en 14-05-2024. De houdbaarheidsdatum is terug te vinden op de achterzijde van de verpakking.

Jumbo mini rozijnenbollenJumbo roept per direct Jumbo Mini Rozijnenbollen met houdbaarheidsdatum 13-05-2024 terug. De verpakking bevat mogelijk Jumbo Mini Chocoladebroodjes, waardoor het allergeen soja niet is gedeclareerd.

81555 1 428704 638242354775877956DekaMarkt haalt per direct de DekaVers - Bakkers rozijnen krentenbol 4 stuks met een houdbaarheidsdatum 29-04-2024 uit de schappen. Na controle is gebleken dat er hamburgerbollen in deze verpakking aanwezig kunnen zijn.

AH Excellent Bagels Meergranen

Albert Heijn heeft besloten om de AH Excellent Meergranen Bagels met houdbaarheidsdatum 29-04-2024 uit de winkels te halen. In de verpakking zitten AH Excellent Sesam Bagels, waardoor het allergeen sesam niet op het etiket vermeld staat.

Babi pangangPLUS roept uit voorzorg de Uit de keuken van PLUS Babi pangang met fijne mie en Uit de keuken van PLUS Babi pangang met witte rijst terug. Door een fout in het productieproces bevatten de producten een andere groentemix die sesamolie bevat.

Dirk 1BitewalnotenDirk haalt per direct de 1Bite Gepelde walnoten uit de schappen. Na controle is gebleken dat dit een onjuist onderetiket bevat, waardoor het allergeen (wal)noot niet vermeld staat op de verpakking. Klanten met een (wal)noot-allergie worden dringend verzocht het product niet te consumeren.