Bent u een bedrijf die een alert wilt laten plaatsen? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor het plaatsen van een alert op onze website, Facebookpagina en het versturen van een e-mail naar onze leden. vragen wij een vergoeding van €110,00.

AH triosausdipperlenteAlbert Heijn heeft besloten drie borreldips van het eigenmerk per direct uit de winkels te halen. Het gaat om de AH trio saus (honingmosterdsaus, tartaarsaus en pestomayonaise) met houdbaarheidsdatum 10-03-2023, de AH spread en dips groene pesto met de houdbaarheidsdatum 10-03-2023 en de AH hummus pesto met de houdbaarheidsdatum 09-03-2023. Deze drie producten bevatten mogelijk pinda’s en dit staat niet vermeld op de verpakking.

Jumbo Chimay KaasJumbo roept per direct Jumbo Chimay Kaas met houdbaarheidsdatum 22-2-2023 terug. Het product heeft een foutief etiket waardoor het allergeen ei niet gedeclareerd is. Dit kan een gevaar opleveren voor mensen met een allergie voor eieren.

Dirk haalt per direct het Bakker van der Akker Vloerbrood Meergranen met productiedatum 07-02-2023 uit de schappen. Na controle is gebleken dat het product verpakt is met foutief etiket waardoor de allergenen sesam, rogge en haver niet staan vermeld.

Udea Machandel MayonaiseUdea roept specifieke batches terug van de Mayonaise van Machandel. Door een fout bij het etiketteren staat er op de achterkant een ingrediëntendeclaratie in het Italiaans en Frans. Hierdoor is er geen waarschuwing voor de aanwezige allergenen in het Nederlands.

Dirk petit painsDirk haalt per direct Mom’s finest petit panini 4 stuks met een houdbaarheidsdatum 12-04-2023 de schappen. Na controle is gebleken dat product in de verkeerde verpakking zit waardoor het allergeen melk niet staat vermeld.

Plus KrentenbollenPLUS supermarkten haalt PLUS Mini Krentenbollen 9 stuks terug. Dit product bevat het allergeen soja terwijl dit niet op het etiket vermeld staat. Consumenten met een allergie voor soja wordt dringend geadviseerd dit product niet te consumeren.